Kunskap

Swepol har tillverkat vigselringar sedan 1994 och är idag en av norra Europas ledande producenter. Vi har under 26 års verksamhet utvecklat en modern produktion där vi kombinerar traditionellt guldsmedshantverk med den senaste datoriserade CNC maskintekniken. Idag levererar vi ringar till bl.a. Baltiska staterna, Danmark, Finland, Holland, Norge, Polen, Sverige, Tjeckien och Tyskland.

Alla våra produkter säljs genom återförsäljare. En lista på dessa finner ni här på hemsidan.

I butiken erbjuds ni personlig service, ni kan prova ringarna i lugn och ro och få goda råd av erfaren och kunnig personal.

Vi hoppas att ni blir nöjda med ert val av ringar från Swepol. Ringarna tillverkar vi med största omsorg just för er och med er personliga gravyr blir ringarna helt unika.

Lycka till med ert val av ringar och lycka till i livet!

 

Vårt Mål

Lycka är att hitta Kärleken och välja sin Drömring!

Vad kan vara roligare än att få vara en del av detta. Vi har i över 25 år varit leverantör till hundratusentals lyckliga par, som symboliserat sin kärlek med vackra ringar. Det är vårt mål!

 

Vår Inspiration

I designen av vår stora kollektion med guldringar vill vi framhäva allt ifrån ungdomlig yra och förälskelse till en romantisk mognad och kärlek. Vi älskar de klassiska, rena formerna. Men gärna med ett modernt snitt. Tidlösa ringar som håller sig aktuella och vackra hela livet. Vackra diamanter i hög kvalitet förgyller ringen och dess utstrålning. Man ska välja sin ring med samma omsorg och kärlek som man väljer sin partner! En vigselring ska man älska hela livet, ung som gammal, precis som sin partner.

Vår nyfikenhet och experimentlusta får vi glädje av när vi skapar ringar i nya, spännande material. Vi arbetade tidigt med ren titan och är nu en av Europas största tillverkare av titanringar. Vårt senaste projekt, med ringar i kolfiber i kombination med guld, silver och titan har nyligen lanserats och blev en enorm succé!

 

Vårt bästa Tips

Vad ska man tänka på när man köper sin vigselring:

* Man ska tänka på att välja en ring som man tycker lika mycket om nu som efter många, många år.

* Välj en ring som passar din personlighet och som du kommer att trivas med att bära varje dag. Det är viktigare än att följa trenderna.

* Om du vill ha stenar i ringen så är diamanter det oslagbart bästa valet. De är dyrare i inköp men de håller sig lika fina hela livet. Diamant är det hårdaste materialet vi vet.

* Diamanter finns i olika kvaliteter och därmed olika prislägen. Vi har som standard TW/si-vs med mycket god slipning i våra ringar. Att välja en hög kvalitet på diamanterna är naturligtvis ett måste om man vill kunna njuta av diamantens bästa egenskaper, som vithet, klarhet och briljans. Slipningen har t ex mycket stor betydelse för att stenen ska briljera.

* Håll dina ringar rena. Diamanter har en förmåga att dra till sig fett, så tvätta dem ofta, gärna i lite ljummet vatten med diskmedel, t ex Yes. Du behöver med andra ord inte ta av dig ringarna när du diskar. Däremot se upp med tvålrester som lätt kan samla sig i fattningar och gravyr.

* Kontrollera din ring varje år. Gå in till butiken där du köpte din ring och låt guldsmeden kontrollera fattningar och stenar etc, så kan du glädjas åt din ring hela livet!

Nyheter