Nyheter

3D Carbon - ny kollektion med ringar i karbon

Nu har vi lanserat vår nya kollektion med ringar i kolfiber, 3D Carbon. Ett fantastiskt spännande och hett material för den som söker något unikt. Kol är ett naturligt material som skapades för miljoner år sedan. Våra guldsmeder har skapat en unik kollektion med ringar i kolfiber kombinerade med guld, titan, silver och vackra stenar!

Ringarna i kolfiber utstrålar karaktär och personlighet och ger en naturlig koppling till jordens ursprung, till nuet och till framtiden. Ett material som är för evigt!

3D Gold, Essence III - solitärer

Vår guldkollektion, 3D Gold, har utökats med vackra solitärringar. De är lätta att kombinera med andra ringar och finns med 10 st diamantstorlekar, 0,10 ct - 1,00 ct, TW/vs-si. Jättesnyggt att komplettera med stenar på ringskenan eller att sätta fattningen på en alliansring med klofattade stenar. Matchande örhängen och hänge blir en romantisk morgongåva.

Modellerna är klassiska med en modern touch. Det finns tre vackra fattningar att välja på; Viva (6 mjuka klor), Tuva (4 mjuka klor) och Malva (4 raka klor). Hitta din favorit!

3D Gold, Essence IV - carmosé

Vackra carmoséringar är det senaste. De är lätta att kombinera med en alliansring eller en slät ring men är också lika vacker ensam. Vi kan komplettera med stenar på ringskenan eller sätta carmosén på en alliansring med klofattade stenar. Jättesnyggt! Det finns 5 olika former; rund, fyrkantig, åttkantig, stjärna och blomform. Hitta din favorit!

3D TItanium - med färstenar

Följ den senaste trenden med stenar i färg! Passar fantastiskt bra ihop med den grå titanringen.

I CZ, cubic zirkonia, har vi 13 olika färger att välja på. Hitta din favoritfärg eller kombinera flera!

Nyheter