Produkter

Guldringar

En vigselring i guld är en kärlekssymbol som ska hålla hela livet. Man ska välja en ring som man älskar när man gifter sig men man ska också tycka lika mycket om den efter 30, 40 och 50 år. Välj den med stor omsorg och kärlek precis som när ni väljer er livspartner. Vi har många modeller att välja bland, släta ringar, ringar med fasetter, ringar i en-, två- eller trefärgsguld, samt vackra ringar infattade med cubic zirkonia eller diamanter så ni kommer säkert att hitta modellen som passar just er.  Att ringen är av hög kvalitet är också viktigt, den ska bäras varje dag och ändå vara lika vacker. Men tänk på att vårda din ring, rengör den ofta. En slät guldring kan du låta din guldsmed polera då och då så blir din ring som ny igen. 

Titanringar

En ring i titan har ett brett användningsområde och passar vid många tillfällen. Som prydnadsring, vänskapsring, parring, förlovningsring och vigselring. Titan är ett modernt och tufft material med en tilltalande och annorlunda färg. En av titanets positiva egenskaper är att den inte framkallar några allergier. Så är du extra känslig är titan ett naturligt val. Man kan välja mellan modeller i enbart titan eller modeller i titan med band i rödguld, gulguld, vitguld eller silver. Man kan också få nästan alla modeller infattade med cubic zirkonia eller diamanter. Välj den modell som passar just din personlighet. Men tänk på att vårda din ring, rengör den ofta och använd det speciella materialet du fick med ringen och borsta den försiktigt i ringens ländriktning så blir din ring som ny igen.

Vi hoppas att ni blir nöjda med ert val av ringar från Swepol. Ringarna tillverkar vi med största omsorg just för er och med er personliga gravyr blir ringarna helt unika. Lycka till i livet!

Nyheter