Vi producerar våra guldringar i 14K och 18K röd- vit- och roséguld. Våra ringar är fogfria, dvs utan skarvar, vilket gör det lätt att ändra dem i storlek. De är svagt kupade på insidan vilket gör dem behagliga att bära.

För att garantera en hög produktionskvalitet använder vi tyska och schweiziska maskiner. Diamanter och andra stenar infattas i ringarna för hand av erfarna diamantfattare som fattar stenarna under mikroskop. Slutbehandlingen av ringarna såsom polering och personliga gravyrer görs dels för hand och dels maskinellt. Den sista kvalitetskontrollen av ringen sker alltid manuellt.

Vi tillverkar våra guldringar av återvunnet guld.

 

 

Bredd

Våra klassiska ringar kan man få i olika bredder från 1 mm - 12 mm. Man kan också ändra bredden på många av våra andra modeller.

Höjd

Våra klassiska ringar kan vi göra i valfri höjd upp till 2,7 mm. Om du redan har en ring kan du få samma höjd på ringen från oss. Tänk på att infattar man stora stenar i en ring blir den automatiskt högre. Standardhöjd på ringarna är 1,6 - 1,8 - 2,0 mm.

 

 

Ytan på våra ringar är alltid gjord för hand. Standard är blank yta men det finns många andra ytor att välja på. På insidan är de alltid handpolerade blanka.

 

 

Bredd:
Våra klassiska ringar kan man få i olika bredder från 1 mm – 12 mm. Man kan också ändra bredden på våra andra modeller.
Höjd:
Standardhöjden i våra ringar är 1,15, 1,3, 1,5 och 1,8 mm för 8K och 14K samt 1,6, 1,8 och 2,0 mm för 18K. Våra klassiska ringar kan man få i valfri höjd, upp till 2,5 mm. Om du redan har en ring kan du få samma höjd på ringen från oss. Tänk på att infattar man stora stenar i en ring blir den automatiskt högre.

 

 

Vackra stenar passar väldigt bra ihop med guld. Ni väljer själva om ni vill ha äkta briljantslipade diamanter, vita eller i färg, standard kvalitet TW/SI eller cubic zirkonia (cz), vita eller i färg, från Swarovski. Stenarnas antal och storlek kan ni oftast bestämma själva.

Vi garanterar att vi endast levererar konfliktfria diamanter enligt The Kimberly Certificate Scheme (KPCS).

Steninfattning
Alla stenar fattas för hand. Vi har sex olika infattningar som alla ger olika utseende. Välj den ni tycker mest om.

Stenplacering
Stenarna kan placeras på olika sätt i ringen, tätt samma som allians, utmed ena sidan, tvärs över, diagonalt över, jämnt spritt runt ringen, innanför eller utanför i vågen och slingan samt på insidaan av ringen. Titta gärna i katalogen och bli inspirerad. Kanske ni har en egen idé.

 

 

En vacker gravyr gör er ring unik och personlig. Vi kan lasergravera våra ringar både inuti och utanpå. Välj mellan olika stilar och symboler.

 

 

Du kan skapa en egen gravyr med din handstil, signatur, fingeravtryck eller med en speciell symbol eller bild.

 

 

Vi lämnar 2 års garanti på alla våra ringar, vid normalt användande. Detta förutsatt att ringen inte har utsatts för någon yttre påverkan eller förändring, t ex storleksändring, som inte är utförd av Swepols serviceverkstad.

Ett certifikat medföljer ringarna som garanterar äkthet och kvalitet. Var säkra på att ni köper en äkta ring från 3D Gold. Titta efter vår stämpel som garanterar äkthet och är en symbol för hög kvalitet.

Vi lyckönskar er till ert val av guldringar från 3D Gold!

<