Våra karbonringar är gjorda av kolfiber som är ett hårt och slitstarkt men lätt material. Grundämnet är kol, som skapades för miljoner år sedan. Färgen är svart och ytan finns med unika schatteringar men även utan. I vår karbonkollektion finns ringar i bara kolfiber samt kolfiberringar i kombination med 14K guld, 18K guld, silver och titan. Om ni behöver ändra storlek på ringen, gör vi en utbytesring men till en storleksändringskostnad.  Ringarna går att såga av om det skulle behövas.

Karbonringarna är unika och gör sig fantastiskt bra live! Så gå in till en av våra återförsäljare, där du kan få personlig hjälp med ditt val. Där kan du titta på ringarna, prova i lugn och ro samt få goda råd av erfaren personal.

 

 

Karbonringarna med klassiska profiler är: rak (CR200), rak med mjuk kant (CR230), svagt kupad (CR300) och kupad (CR400). Ringarna har rak insida.

Model 1-7 have a straight profile but are comfortable rounded inside. Model 8 have a straight profile and are flat inside.

The models 9-21 are a mix of straight, slightly rounded and rounded profiles. All these rings are flat inside.

 

 

Ytan på karbonringarna finns med unika schatteringar men även med helt svart, slät yta.

 

 

Bredd

Karbonringarna varierar lite i bredd beroende på modell. Från 4 mm till 10 mm.

Höjd

Karbonringarna varierar lite i höjd beroende på modell. Från 1,5 mm - 3 mm.

 

 

Vackra stenar passar fantastiskt bra ihop med karbon. Diamanter är ju också en form av kol. Ni väljer själva om ni vill ha äkta briljantslipade diamanter, kvalitet TW/vs-si eller cubic zirkonia (cz), från Swarovski. Vi har både vita och färgade diamanter och cz. Stenarnas antal och storlek kan ni oftast bestämma själva.

Vi garanterat att vi endast levererar konfliktfria diamanter enligt The Kimberly Certificate Scheme (KPCS).

 

Steninfattning

Alla stenar fattas för hand, under mikroskop. Vi kan fatta stenar i metallen men också direkt i karbonet.

 

 

En vacker gravyr gör er ring unik och personlig. Vi kan lasergravera våra ringar både inuti och utanpå. Välj mellan olika stilar och symboler.

 

 

På guld, silver och titandelen kan du skapa en egen gravyr med din handstil, signatur eller fingeravtryck.

 

 

Vi lämnar 2 års garanti på alla våra ringar, vid normalt användande. Detta förutsatt att ringen inte har utsatts för någon yttre påverkan eller förändring, t ex storleksändring, som inte är utförd av Swepols serviceverkstad.

Ett certifikat medföljer ringarna som garanterar äkthet och kvalitet. Var säkra på att ni köper en äkta ring från 3D Carbon. Titta efter vår stämpel som garanterar äkthet och är en symbol för hög kvalitet.

Vi lyckönskar er till ert val av guldringar från 3D Carbon!

<